Foredrag

Opdateret d.07-03-2015 (Foredrag og Links)


Mere?


Livet som langturssejler var så stor en oplevelse, at vi gerne vil inspirere andre til at tage springet og kaste fortøjningerne.Med udgangspunkt i vores rejse, har vi lavet et par foredrag, der ganske enkelt handler om at kaste fortøjningerne og gøre drømme til virkelighed.

Hvis du har lyst til at høre mere om forberedelser, oplevelser og udfordringer, kommer vi gerne og fortæller om hvad der sker når få en kernefamilie bytter den almindelige hverdag ud med livet på en lille båd.


Skipperinden har skrevet to bøger om vores oplevelser

Bøgerne er blevet godt modtaget, klik på bøgerne og få en smagsprøve

Tak for et inspirerende foredrag.

Det ‘frie valg’, der ligger for os til at sætte fra havn med ‘projekter’, og hvordan begrænsninger overvindes, fortælles på en god og lavpraktisk måde.

Drømme kan blive til virkelighed.

Ebbe Dalgaard Nielsen, JCI Holbæk

Jeg kan varmt anbefale, at høre et af Malenes foredrag - inspirerende oplevelse og glimrende appetitvækker til at fordybe sig i bøgerne!

Man blir´ varm og glad!

Helle Mortensen, Psykoterapeut MPF

Vi har haft fornøjelsen af at lytte til Malenes beretning om familiens sørejse til et eftermiddags arrangement for vores ansatte.

Det var et levende foredrag med gode billeder og inspirerende ord, som gav stof til eftertanke.

Spørgerunden efter foredraget var også interessant, der er bestemt mange facetter at spørge ind til når det gælder om at gøre  drømme til virkelighed."

Personalekonsulent Sidse Smedegaard, HR & Kvalitet, Region Hovedstaden

Malene Wilken leverede et underholdende, medrivende og hyggeligt lysbilledforedrag på Holbæk Bibliotek.

De omkring hundrede publikummer var med om bord hele vejen, var med til at tilrettelægge og planlægge turen, oplevede genvordighederne med havet i Biscayen, holdt jul i Portugal, så delfiner og andre havdyr rundt om det gode skib ”Æfnityr” og nød de smukke middelhavslande og - byer fra søsiden.

Og som vi kunne forstå, et to år langt eventyr med små børn der trods besværlighederne og afsavnene har rystet den lille familie tættere sammen.

Et meget engageret og inspirerende foredrag, som varmt kan anbefales.

Jan Holmberg, Bibliotikar


Virkelig spændende foredrag, tak for det! Jeg glæder mig meget til at læse bogenRigtig godt foredrag med mange flotte billeder. Det var spændende, at høre om nogen der tør hoppe ud ad boksen, også selvom jeg aldrig selv kunne finde på at tage ud og sejle (for jeg bliver søsyg)

Malene Wilken og Lasse Jarl fortalte veloplagte og indlevende om et spændende eventyr på to år - om bord på skibet Æfnityr - rundt i Middelhavet sammen med deres to små børn.


En meget spændende og inspirerende aften, hvor der i pausen blev tid til hyggesnak over et glas rødvin og lækkert ostebord.

FTLF Århus


Lasse og Malene havde valgt Herslev Strand Sejlklub til deres debut som foredragsholdere om familiens eventyr i Middelhavet i det gode skib Æfnitýr. Parret fortalte med stor entusiasme om to års langfart sammen med børnene, og det var efter foredraget svært at tro, at vi havde været vidne til en debut - andre klubber har virkelig noget at glæde sig til!


Lars Plejdrup,

Herslev Strand Sejlklub


Referencer

AOF - Husum Bibliotek - Ølstykke Bibliotek - Bornholms Biblioteker -   Hvidovre Bibliotek -Tinghøjs Boghandel -  OK klubben på Frederiksberg - Statens Serum Institut - Region Hovedstaden - Hørby Bådelaug -Korsør Sejlklub, Århus Sejlklub